***

Ти вбиваєш без ножа...
В цьому є і моя вина...
Вибач, кохати я не вмію...
Та я зробити це зумію...
Боляче тобі зробила...
Сама себе убила...
Жити вже не хочу...
Тихо замикаю очі...
                25 Лютого 2009р.


Рецензии