Н чого не болить
А тільки душу тисне
І серце, як навмисне,
Сумує і щемить.
І слух не сколихне
Мій крик серед мовчання,
Безглузда тінь страждання
Покинула мене.
Кохання відійшло,
Розтоптане й забуте.
Мені тепер не чути,
Як боляче було.
А час усе летить
І сонце догоряє.
Мене уже немає -
Нічого не болить.
07.02.2005
Свидетельство о публикации №110123002809