Як життя тебе обманить

***

Як життя тебе обманить,
Не сумуй і не сердись.
В день похмурий ти змирись,
Вір, твій час іще настане.

Про майбутнє серце мріє,
Хоч теперішнім живе.
Все миттєво, все спливе,
Душу спогадом зігріє.

07.02.2005


Рецензии