Бурхливе море пом ж нами

***

Бурхливе море поміж нами,
Лише вода і небо скрізь.
Тепер ми стали островами,
Яким довіку не зійтись.

Нам не судилося дістатись
Надії теплих берегів.
Вже не знайти, не дочекатись
І не почути наших слів.

Куди подітися? Навколо
Самотні хвилі лиш пливуть.
Від тебе звісточку ніколи
Вітри мені не принесуть.

03.02.2005


Рецензии