Я надто багато мовчу

***

Я надто багато мовчу,
Я дешево долі плачу
За вбиті чужі сподівання.
Я надто спокійно дивлюсь,
Я часто нещиро сміюсь.
Так мало мене для кохання.

Незграбна байдужість моя.
Рабом свого власного "я"
Мені захотілося стати.
Сховаю у зверхності страх,
Назву перемогою крах -
Брехня не дозволить мовчати.

27.12.2004


Рецензии