Ми н би раптом зупинились

***

Ми ніби раптом зупинились
На півдорозі до зими
І на півслові змовкли ми,
Коли півкроку залишилось.

Наполовину ми кохали,
В півсили наші почуття.
Ми прожили напівжиття,
Напівбрехню завжди казали.

Як серцю навпіл розірватись?
Ми долю вибрали одну.
Умить позбувшись напівсну,
Удвічі важче розлучатись.

24.12.2004


Рецензии