Н ч

Ця тиха ніч до нас прийшла.
Немов забуте сновидіння -
І дотик пальців, губ тремтіння,
Обличчя наші і тіла.

Свій біль солодкий подаруй
Глибоким поглядом пекельним,
Зігрій мене вогнем смертельним
І спрагу зливою втамуй.

Сердець сполохане биття,
Гарячі подихи бентежні.
Удвох з тобою ми безмежні
У мить блаженства й забуття.

Нема повітря нам для слів
І душі з мріями змішались,
Думки сплелись і обірвались...
Нас день за вікнами зустрів.

17.12.2004


Рецензии