Уяви, що ти летиш

***

Уяви, що ти летиш
Над землею, над містами,
Ти злітаєш над роками,
Понад хмарами біжиш.

Теплі промені тонкі
З неба синього спадають
І тебе все підіймають
Крила мрій твоїх легкі.

Там тебе, у небесах,
Свіжий вітер зустрічає,
Так приємно огортає,
Застигає на вустах.

В час, коли ти ще не спиш,
Коли згасло світло денне,
Прагни подумки до мене.
Уяви, що ти летиш...

07.12.2004


Рецензии