Коли ми покинемо св т

***

Коли ми покинемо світ,
Ми неба торкнемося знову
І долю свою випадкову
Ми щастям тоді назвемо.
І наших розгублених літ
Розбиті забудемо мрії,
В яскравому світлі надії
На крилах своїх злетимо.

А наші прості імена
Хтось буде завжди пам’ятати,
Ми зможемо вільними стати
У вічності кращі часи.
Життя обірветься струна -
Нам болю свого не збагнути
І мертвим уже не почути
Скорботи сумні голоси.

05.12.2004


Рецензии