Я живу заради себе

***

Я живу заради себе -
Можу вірити собі.
І ніхто мені не треба,
Як не треба я тобі.

Наші дні з тобою збігли
І світанки вже не ті.
Давні пристрасті застигли
У покинутій душі.

Знаю, більше не побачу
У житті очей твоїх.
Я колись тобі пробачу,
Хоч ненавиджу усіх.

Наді мною сіре небо,
Тільки байдуже тепер.
Я живу заради себе,
Бо для тебе я помер.

26.11.2004


Рецензии