Бувають розмови

***

Бувають розмови
Нікчемні й брехливі,
Такі випадкові,
Такі неможливі.

Розбудять їх звуки
Безумство бажання
І сльози розлуки,
І смуток чекання.

В неспокої світу
Загубиться знову
Із полум’я й світла
Народжене слово.

І відгуку більше
Не знайде у серці,
Забудеться швидше
І часом зітреться.

Як долі шукати
Завжди і усюди,
На нього чекати
І вірити буду.

25.11.2004


Рецензии