Згадай мене

Коли у небі зорі ясні
Запалюють Чумацький Шлях,
У ночі тихі і прекрасні
Згадай мене в солодких снах.

Коли яскравий день настане,
Твого життя щасливий час,
Як зійде сонце полум’яне,
Згадай мене іще хоч раз.

Коли сльоза душі торкнеться
І тихим смутком затремтить,
Прилине спогадом у серце,
Згадай мене хоча б на мить.

Коли слова мої зів’януть
І почуття твої минуть,
Коли роки у прірву кануть,
Згадай мене... і знов забудь.

10.10.2004


Рецензии