Чи зна те ви, люди 2

***

Чи знаєте ви, люди,
Хто я насправді є?
І що зі мною буде,
Яке життя моє?

Ви досі помилялись -
Я зовсім не такий.
Я добрий, вам здавалось,
А я у серці злий.

Ви думали, я сильний?
Не справдити надій.
В душі, як це не дивно,
Занадто я слабкий.

Ви кажете, ціную
До когось почуття?
Та я вас розчарую -
Існую тільки я.

Тож марно сподіватись
Від мене щирих слів.
Ви вміли відвертатись,
А я мовчати вмів.

01.10.2004


Рецензии