Н чого страшного

Нічого страшного, буває.
Забудь, тобі тільки здалось,
Що хтось тебе ніжно кохає,
Що пише листи тобі хтось.

Нічого страшного. Боліти
Не буде вже серце твоє,
Не станеш себе ти жаліти,
Життя проклинати своє.

Так звично і тихо чекалось.
Гортай свої дні у журбі.
Нічого страшного не сталось,
То тільки наснилось тобі.

27.09.2004


Рецензии