Поглянь, що стало з нами

***

Поглянь, що стало з нами -
Серця вже не палають.
Ти мариш почуттями,
А люди не кохають.

Нікому не відняти
Тих днів, що нас єднають.
Ти будеш пам`ятати,
А люди забувають.

Промовчати, сховати.
Нехай вони не знають.
Ти вміла довіряти,
А люди зневажають.

Чого любов ця варта?
У тебе не спитають.
Ти хочеш бути й завтра,
А люди помирають...

17.09.2004


Рецензии