Н чого ви не зна те

***

Нічого ви не знаєте,
Слабкі маленькі люди!
Чому так поспішаєте,
Так прагнете в нікуди?

Бездумністю спокушені,
Засліплені собою,
Мовчать серця заглушені,
Підхоплені юрбою.

Кому шукати мудрості,
В чиїх словах відвертих?
Життя у всій безглуздості -
Прелюдія до смерті.

Та вам чужі емоції
Ніколи не збагнути,
Ви ділите на порції
Свій час, щоб не заснути.

Чим мрії ваші зайняті,
Яскраві, та безликі,
І очі, що без пам`яті
Заплющені навіки?

14.09.2004


Рецензии