Зробимо паузу

Зробимо паузу, вимкнемо світло,
В мить неповторну зупинимо час.
Все - метушня, все навколо набридло,
Сіра буденність утомлює нас.

Плине життя, наше літо тікає,
Теплих для нас не лишається днів.
Тільки сьогодні між нами немає
Спогадів прикрих і болісних слів.

Зробимо паузу, глянемо в очі
Знов одне одному, як уві сні.
Зараз ми вдвох серед присмерку ночі
В тиші безмежній з тобою одні.

Зникне усе, щоб не чути й не знати,
Всесвіт розчиниться в темній імлі.
Зробимо паузу ми, щоб кохати,
Душі й серця вгамувати свої.

24.08.2004


Рецензии