***

Бува, коли тобі не спиться,
І часто поглядом шукаєш,
І серце може вмить спиниться -
Це означає ти кохаєш.

Кохання - це найкраще почуття,
Його не змалювать словами,
Це двох сердець гучне биття,
Яке назавжди буде з нами...


Рецензии