***

Я...а хто я? Просто так людина, 
Мала билинка в космосі цілім.
Напевно це уже не є новина,
Але для когось можу бути я усім.
Так, всім! - я правильно сказала,
Не помилилался і точно не брешу,
Для тебе ж лялькою чомусь я стала.
Чому? Чому? - я пошепки кричу...
Ти грався мною довго і жорстоко,
А я чомусь не вірила словам
Десь там у серці, там глибоко,
Тоді я думала, що це - обман.
Людина я! Ти розумієш?
Я серце маю, я жива!!!
Скажи хоч чесно: ти кохати вмієш?
Чи знов питання я даремно задала?
Мовчиш? Мовчи! Нічого вже не хочу чути,
Це є кінець, усе,the end. 
Я сильна, і я зможу все забути,
Покласти крапку і ніяких "and"!
Я...а хто я? просто так людина,
Мала билинка в космосі цілім,
Напевно це уже не є новина - 
Один для одного не станемо ми всім!!!


Рецензии
Чудовий вірш. Мені сподобався. Неперевершено.

Хила Владимир   01.08.2011 00:54     Заявить о нарушении