Вiдкритий масаж

Закований у ланцюги суди,
Невпинний рух, але стоїш на місці
Поміж життям змальованих картин -
Тахікардією на почорнілім листі.

І кожна мить затискує курок
У запалі російської рулетки, біля скроні,
Щоб зменшити ймовірність помилок,
Майбутнім витравлених на долоні.

Невпинний ритм – старанний міокард;
Можливо, твій наступній рух стає останнім -
По столу розсипається стара колода карт:
Усе життя за ребрами, неначе у засланні.

26.12.2010


Рецензии