Сонет
Вернулися із вирію пернаті.
Вільготно їм і плавати,й пірнати
В заплаві цій у Сіверськім Дінці!
Проточні комишеві острівці,
Кушир і ряска - батькіські пенати.
Одвічний лет сюди не спеленати,
Як не забути запахи оці!
О рідна земле, маєш силу дивну
Прикликати і птаха, і людину
Із райських місць, із трепетних завій:
Бо лише тут душа вгамує тугу,
Віднайде спокій,одведе недугу,
І лише тут завжди ти будеш свій...
Свидетельство о публикации №110122907870
Ольга Зябликова 2 01.08.2011 23:43 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 02.08.2011 10:33 Заявить о нарушении
З теплом, Ольга)
Ольга Зябликова 2 02.08.2011 10:51 Заявить о нарушении