Рай

Чи є десь там, в небесній тиші,
Між хмарок білих світлий рай?
Живуть у ньому найсвятіші,
Лише для праведних той край.

А на землі тих смерть розбудить,
Хто віру зрадив навіки.
Усі покаються й забудуть
Свої замолені гріхи.

Жорстокі й злі, вони не згинуть -
Покаже милість Бог свою.
І, непокарані, полинуть
Злочинці жити у раю.

Всі будуть там, лише сказати
Слова потрібні - і мерщій.
А я залишусь помирати -
У мене пекло на душі.

18.08.2004


Рецензии