Межа

Я дістався межі,
Я позбувся душі
І немає куди відступати.
В чому доля моя?
Обираю не я -
Жити ще, чи пора помирати.

Вже не спиниться час.
Озирнуся ще раз.
Та минулого більше немає.
Тільки винен я сам
І не знаю, що там,
За межею, на мене чекає.

Може, інші слова
І дорога нова
Там відкриється раптом для мене,
Чи потраплю на дно,
Та мене все одно
Уже звідти ніхто не поверне.

Геть із серця життя
І усі почуття!
Я примушу себе не боятись.
Годі марних думок.
Я зроблю лише крок,
Щоб упасти чи вгору піднятись.

30.07.2004


Рецензии