Н чого не зм нилося

***

Нічого не змінилося
Для мене у житті
І серце залишилося
В холодній самоті.

Кохання нерозділене
Лиш смуток принесло,
І щастя, так омріяне,
До мене не прийшло.

І зорі не схилилися
Осяяти мій шлях,
І мрії не здійснилися.
Згаса вогонь в очах.

Летіли швидко юності
Даремні сірі дні,
А доля у підступності
Всміхалась не мені.

Ні радості, ні щирості,
Ні справжніх почуттів.
Благав у неба милості -
Я жити лиш хотів.

Чому ж цей світ чужий мені,
В нім сонце не зійшло?
Мого немає імені,
Мене тут не було.

25.06.2004


Рецензии