Д вчина-Весна

Я бачив Дівчину-Весну
І серце стало враз тремтіти.
Здалось, лише її одну
Завжди так мріяв я любити.

Вона всміхнулася мені
І обіцяла пам`ятати.
Цій милій Дівчині-Весні
Готовий я життя віддати.

Вона така лише одна,
За нею йшов би на край світу,
Та тільки Дівчина-Весна
Не віддає кохання Літу.

Немає спокою і сну,
Вогонь в душі моїй не гасне -
Я бачив Дівчину-Весну,
Таку далеку і прекрасну...

06.06.2004


Рецензии