Блаженна

Заплющені очі, тиша.
Вже смуток тебе покине...
Блаженна, моя наймиліша,
Ти чуєш, мелодія лине?

Не музика це - лиш звуки,
Ти голосу ще не знаєш.
Стоїш і, здіймаючи руки,
Ти небо до себе гукаєш.

На мить озирнись, блаженна,
Що думи твої незнані.
У тебе душа незбагненна,
Блаженна в своєму коханні.

Лети над землею, диво,
І грішної не торкайся.
Лиш вітер шепоче зрадливо,
"Блаженна, не йди, залишайся"...

31.05.2004


Рецензии