У житт мо му тиша

***

У житті моєму тиша,
Серця не почути.
Я поїду, все залишу,
Хочу все забути.

І нікому лист прощальний
Більше не покину.
Я на потяг свій останній
Ще, напевно, встигну.

До вікна я притулюся,
Відійду душею.
Десь далеко переллються
Небо із землею.

Там, за обрієм, є обрій,
Поле за полями.
Долі там ходити добрій
Іншими стежками.

Там я буду сам собою
І знайду кохання.
Потече життя рікою,
Збудуться бажання.

Так судилося, так треба.
Назавжди поїду.
Не залишу після себе
Спогадів і сліду.

29.04.2004


Рецензии