Як мен хочеться жити

***

Як мені хочеться жити,
Сонцю й коханню радіти,
Витівки долі терпіти
Сміху заради чи сліз.
Хочу ночами не спати,
Вірити в щось і не знати.
Хочу до неба злітати,
Падати хочу униз.

Хочу щораз помилятись,
Вмить зустрічати й прощатись,
Від почуттів розриватись,
В серці надію нести.
Мало мені просто бути -
Хочу безмежне збагнути,
Щось невідоме відчути,
Істину вічну знайти.

19.04.2004


Рецензии