Говори до мене, мила

***

Говори до мене, мила,
Ні про що розповідай.
Твої руки - білі крила,
А вуста - солодкий рай.

Тільки подих затамую.
Твоя мова - тихий спів.
Я вслухаюсь і не чую
Непотрібних мені слів.

Як життя, яка погода,
Ти розкажеш залюбки
І розбудить твоя врода
Дивні мрії і думки.

Посміхнешся - зачаруєш,
Карі очі підведеш.
Про кохання поміркуєш
І за втраченим зітхнеш.

Може, стиха запитаєш
Чи секрет відкриєш ти
І чомусь пообіцяєш
Ще колись мене знайти.

Говори до мене, мила,
До зорі розповідай
Про усе, що ти б хотіла.
Душу лиш не відкривай.

30.03.2004


Рецензии