Вигадай казку

***

Вигадай казку
Для мене, будь ласка,
Прекрасну й щасливу,
Без горя і зла.
Вигадай слово,
Щоб легко й чудово
Маленькому диву
Ім’я ти дала.

Вигадай мрію,
Якої не смію
Я навіть згадати
У серці своїм.
Вигадай долю
Без прикрого болю,
Щоб знову кохати
І бути живим.

26.03.2004


Рецензии