Я зар каюся

Я зарікаюся любити.
І зневажати почуття
Собі самому поклянусь.
Минуле в пам`яті убити
Заради іншого життя,
Забути все не побоюсь.

Я зарікаюся страждати,
Щоб не ховати погляд свій,
Стерпівши біль нових образ.
Не буду марно я чекати
І не шукатиму надій,
Щоб серце мучити щораз.

Я зарікаюсь відкриватись,
Нехай мовчить душа моя.
Всі будуть вірити в брехню.
В собі не хочу сумніватись,
Коли байдужим стану я
І серце каменем зміню.

02.03.2004


Рецензии