Забудь мене

Забудь мене, я не кохаю,
Не б`ється серце, не горить.
Даремно голос твій тремтить -
Я мук твоїх не помічаю
І не замислюсь ні на мить.

Я дивовижною красою
Зачарування пережив,
Душі ж не чує ніжний спів
Моє захоплення тобою,
В мені немає почуттів.

Даремну не плекай надію
І погляд марно не шукай,
Забудь мене і не страждай.
Я сліз твоїх не зрозумію.
Тужливі очі заховай.

Ні, не освідчуйся в коханні -
Почуєш мій жорстокий сміх.
Я жалюгідність слів твоїх
Знайду в наївному зізнанні.
Не розкривай думок своїх.

Забудь мене заради себе,
Не згадуй більше образ мій.
Моє життя - для інших мрій,
Моя свобода не для тебе.
Я не кохаю, зрозумій!

23.02.2004


Рецензии