До нев домо

Тебе я бачив тільки раз,
Немов би це мені наснилось.
Здалося, все навколо нас
На мить завмерло, зупинилось.

Байдужо так дивилась ти
На все порожніми очима
І губи серед німоти
Словами дихали твоїми.

Твоє волосся, наче шовк,
На плечі хвилями спадало.
Для мене світ чомусь замовк,
А серце битись перестало.

І захотілось підійти,
Про що завгодно говорити,
Торкнутись ніжної руки,
Цією миттю вічно жити...

Пробач мені душі порив
І вогник марної надії.
Я турбувати не посмів
Твої чужі й далекі мрії.

29.01.2004


Рецензии