Люди, не ховайте доброту

Люди, не ховайте доброту,
наче птаху в клітку золоту.

Хай промінчик мудрого Творця
затепліє в студжених серцях.

І душа зчерствіла оживе -
щось у грудях з'явиться нове.

І ми будем іншими тоді:
більш чутливі, щедрі, молоді...

Люди, не ховайте доброту,
наче птаху в клітку золоту.


Рецензии