кЛеткарям, та ихним ядрам

Дивись, «розпочавши знайомство»
Розшукувай пиво і Літо.
На «неформальному хлопці»
Повино несумнівно то бути.

А на останньому концерті
Стояти будеш серед мусорів,
 Задивишся на кеди конкурента,
 І не почуєш знову
                ні його пісень, ні віршів.

А на вечорниці у «АукцЫона»,
На радіо FM в анфас моделі із Пегасом,
За моду, за невдачу, із Наполеоном,
З каміннями ненависті у скривдженій Душі,
                Мерщій....


 


Рецензии