Я не здаюсь тоб см шним

***

Я не здаюсь тобі смішним,
Занадто гордим і сумним?
Словам відвертим ти моїм
Ні за що в світі не повіриш.
Ти не подумай, я не злюсь -
Смішним я бути не боюсь.
Тобі лиш в очі подивлюсь,
Ти погляд мій не пересилиш.

Чого ж ховатись? - я люблю!
Ночами довгими не сплю
І, долю клянучи свою,
В нестерпних муках помираю.
З тобою бути я б хотів,
Та що тобі до почуттів,
До тижнів, місяців, років,
Коли я зустрічі чекаю?

У тебе інший? Я це знав!
Чому так біль мене скував?
Тебе я мрією назвав,
Чому ж не я тебе цілую?
Усе жахливо, як у сні.
Навіщо ж очі ці ясні
Запали в душу так мені?
Заради них я вже існую.

Я не сказав про головне -
Нехай ця пристрасть не мине,
Хоч ти ненавидиш мене
За те, що я тебе кохаю.
Я повторю твоє ім`я.
Нехай живе любов моя!
Колись від неї згину я,
Та тільки іншої не знаю.

26.01.2004


Рецензии