Яку я правду збрешу ж нц
А мислі десь, ну так глибоко,
Де, вчора, з кумом чаювали,
В роті коти щось полишали
Губна помада на щоці,
В кармані вітер, в хаті німці,
Дивуюсь мудрості в собі,
Яку я правду збрешу жінці
Свидетельство о публикации №110122804639