Вчора завтра

Шкода, що час не спинити,
Долі не стримати біг.
Вчора цвіли буйні квіти,
Завтра накриє все сніг.

Наші дороги мінливі
Губляться десь в далені.
Вчора були ми щасливі,
Завтра ми знову одні.

Жити заради любові?
Вчора змінилось життя.
Завтра, такі ж випадкові,
Інші прийдуть почуття.

Вчора було в цьому світі
Стільки пісень і віршів.
Завтра ми, горді і ситі,
Вже не згадаємо слів.

Може, боятись не треба?
Варто радіти весні,
Жити не тільки для себе -
Наші полічені дні.

Вчора всі так поспішали,
Завтра сповільниться рух.
Мудрими ми ще не стали,
Ще не зміцнили свій дух.

Тож уперед, не здаватись!
Вчора був день нелегкий.
Завтра нам треба піднятись,
Вірити в здійснення мрій.

20.01.2004


Рецензии