Я йду назавжди, прощавай

***

Я йду назавжди, прощавай.
Мене за руку потримай,
Ласкаво й ніжно обійми,
Скажи, що любиш, обмани.

Не треба зайвого, не плач,
За почуття мої пробач,
За те, що вголос не сказав,
Як я любив тебе й чекав.

Лиш до порогу проведи.
Я не прийду уже сюди.
Для тебе швидко све мине,
Забудеш завтра ти мене.

Не стала ти моїм життям
І в судний день я буду сам.
Не повернуся, не знайду,
Без тебе вічність проведу.

09.12.2003


Рецензии