От все, я знову сам

***

От і все, я знову сам.
Не судилось, мабуть, нам
Одне одного любити
І повірити словам.
Я забуду й ти забудь.
Як дізнатись, в чому суть,
Заспокоїтись і жити?
Почуття колись пройдуть.

Що зі мною, в чому річ?
Я блукаю день і ніч.
Місто, очі незнайомі,
Тисячі нових облич.
Тротуари і мости...
Як тепер далеко ти.
І лишились невідомі
Ненаписані листи.

Пройде час, розтане біль
І затихне заметіль,
І чекатиме кохання
Серце знову звідусіль.
Тільки пам`ять не засне.
Не помре, не промайне,
Буде жити сподівання,
Щоб тривожити мене.

29.11.2003


Рецензии