Ти просто не зна ш, що я в дчуваю

***

Ти просто не знаєш, що я відчуваю,
Як серце колотиться, рветься з грудей,
Як я в божевіллі безсонних ночей
У полум`ї пристрасті в муках згоряю.

Я стримую натиск нервового зриву,
Земля під моїми ногами пливе
І страх, що десь глибоко в серці живе,
Думок і емоцій пробуджує зливу.

Мене розриває пекуче бажання,
Накочують хвилі нових почуттів,
Ніколи в житті я ще так не хотів,
Душа не боліла від туги й чекання.

Я мрію про тебе, гарячу і ніжну,
Солодкі вуста цілувати твої,
З тобою кохатись, як вперше в житті,
Забути самотність свою безутішну.

Я міг би чекати кохання роками,
Хоч боляче знати, що ти не моя
І пестить хтось інший тебе, а не я,
Торкаючись тіла своїми руками.

Невже не можливо нічого зробити,
Твоїх не почути вже лагідних слів?
І розпач безсилий мене охопив.
Без тебе мені вже не хочеться жити.

Я б душу за тебе у пекло відправив,
Життя віддаючи за погляд лиш твій.
Жаліти мене й співчувати не смій -
Я сам свою долю на карту поставив.

Забути минуле і мрії всі стерти,
І тільки жадати кохання твого.
Не бачити світла, зректися всього.
Не бути з тобою - це значить померти.

10.11.2003


Рецензии