Як важко бути в льним

***

Як важко бути вільним,
В свободі задихаючись.
Іти, не озираючись,
Брехати і, не каючись,
Лишатися спокійним.

Як важко бути сильним,
Нічого не боятися.
Упасти і піднятися,
Над долею сміятися,
Здаватись божевільним.

Як важко не згоріти,
Ілюзій не розвіяти,
В самого себе вірити,
По-своєму не міряти
І більшого хотіти.

Як важко просто жити -
Пишатися і заздрити,
Соромитись і марити,
Лицем в багно не вдарити,
Учитися і вміти...

03.11.2003


Рецензии