Незнайомка

Знову поруч ти проходиш,
Незнайомко чарівна.
Ні до кого не говориш,
Ти сьогодні знов одна.

Ти так гордо пропливаєш
І не дивишся в мій бік,
Про любов мою не знаєш,
Почуттів моїх потік.

Раптом погляд мій зустрінеш...
Зупинися хоч на мить,
Розкажи, про що ти мрієш,
Що в душі твоїй болить.

Чи не бачив я раніше
У своїх солодких снах
Це обличчя наймиліше
І вогонь в твоїх очах?

Де ключі від твого серця,
Потаємних сподівань?
Може місце там знайдеться
Для моїх простих зізнань.

Ти мов ангел, що на крилах
Відлітає в небеса.
Ти живеш в моїх надіях,
Світла й чиста, як роса.

Я для тебе хочу жити,
Ти прекрасна, як весна.
Лиш дозволь тебе любити,
Незнайомко чарівна.

27.10.2003


Рецензии