Мо серце спорожн ло

***

Моє серце спорожніло,
Бо втомилося любить.
А кохання пролетіло,
Промайнула щастя мить.

Відійшли всі пересуди,
Все скінчилося тепер.
Почуттів уже не буде,
У душі вогонь помер.

Де тепер ти - невідомо,
У яких чужих краях.
Ти вже ніби не знайома,
Не знайти до тебе шлях.

Смерті вже не пережити,
Не з`явитися ще раз,
Не забути, не простити,
Не спинити болю час.

Завтра сонце в небо зійде
І закінчиться зима,
Та весна уже не прийде,
Долі в мене вже нема.

24.10.2003


Рецензии