Ти так легко мо захопила думки

***

1
Ти так легко мої захопила думки,
Засліпила своєю красою.
Я готовий за жестом твоєї руки
На край світу іти за тобою.

Відібрали і серце, і душу мою
Твої губи - троянди червоні.
Я обожнюю усмішку теплу твою,
Я люблю твої ніжні долоні.

П
Не знав, що на світі десь є такі очі,
Що снитися будуть мені серед ночі.
Не думав, що буду безмежно любити.
І як я раніше без тебе міг жити?

Світлий ангел, що сходить з неба,
Усе життя тебе чекати треба.

2
Ти прекрасна, як в небі яскрава зоря,
Я в надії твій погляд впіймаю,
Бо любити довіку - це доля моя,
Я в це вірю, я точно це знаю.

Я вслухаюсь в мелодію всіх твоїх слів
І твій голос, як музика, лине.
Я раніше так мріяти просто не вмів,
Хай кохання мене не покине.

3
Я не знав, що бувають такі почуття,
Як же хочеться бути з тобою.
Хай не буде в минуле мені вороття -
Хочу жити цією любов`ю.

Я, тамуючи подих, на тебе дивлюсь,
Моє серце так легко розбити.
Я тобою живу, я на тебе молюсь,
Я не можу тебе не любити.

10.10.2003


Рецензии