Ти вибач мен, що я мр ю про тебе

***

Ти вибач мені, що я мрію про тебе
І кожен твій погляд бентежить мене.
Мені від життя вже нічого не треба,
Без тебе безглузде воно і сумне.

Ти вибач мені, що на тебе дивлюся
І сили не маю очей відвести.
Тобі усміхаюсь, а сам так боюся,
Що більше не прийдеш, не з`явишся ти.

Ти вибач мені всі порожні розмови,
Якщо з моїх вуст прозвучала брехня.
Я не зрозумію твоєї відмови,
Я буду себе проклинати щодня.

Ти вибач мені, що так сильно кохаю,
Для мене зійшовся весь світ на тобі.
Як зможу я жити без тебе, не знаю.
Ніколи цього не пробачу собі.

Ти вибач мені, я так хочу почути,
Що ти мене любиш, чекаєш давно.
Готовий я навіть себе обманути,
Чи скажеш ти правду, мені все одно.

Скажи, чи можливо мене полюбити
Таким, як я є, тільки душу мою,
За те, що для тебе завжди буду жити,
Любити за те, що тебе я люблю?

04.09.2003


Рецензии
Дуже гарний ніжний вірш, Романе. Сподобався, дякую за Ваші почуття!
З НАСТУПАЮЧИМ ВАС! ВСЬОГО НАКРАЩОГО!
З теплом, Оксана.

Оксана Нездийминога   28.12.2010 13:44     Заявить о нарушении