Чорне б ле любов крило
Чому ж лебідка, біла лебідка
Людям на втіху, собі на горе,
Чорного лебедя біла кохала
Ти-чорний птах, символ ночі і тьми
Разом, мій леле, не будемо ми
Лиш у світанку торкнемось крилами
І знову прірва, тьми прірва між нами
Твій чорний лик ніч в собі заховала
Мене ранкова зоря відібрала
У світлих душ чорно-білії крила
Я люблю милий
Я люблю мила
Зорі їм ярко палають в імлі
Місяць на небі-день на землі
До горизонту їх підняло
Чорне і біле любові крило
Я-чорний птах, символ ночі і тьми
Разом, лебідко, не будемо ми
Лиш у світанку, торкнемось крилами
І знову прірва, тьми прірва між нами
Мій чорний лик ніч в собі заховала,
Тебе ранкова зоря відібрала
У чистих душ чорно-білії крила
Я люблю, мила
Я люблю, милий
Свидетельство о публикации №110122803032