Вдячн сть
У непрості в нестерпні дні,
Зі мною розділила тугу,
Що смерк холодний одвела,
Що поруч рідною була -
Тобі я вдячний,наче другу.
За те, що іншим стати зміг
І з уст забутий бризнув сміх,
Засяло сонце виднокругом,
За те,що доторком руки
Вернула молоді роки,
Тобі я вдячний, наче другу.
За те, що в дружбі взнав любов
(Не здогадалась ти, либонь,
Чом травнями цвіла округа).
Не покохала...
Що ж, а та
І досі гріє теплота.
Тобі я вдячний, наче другу.
Свидетельство о публикации №110122703299