Ось зак нчення дороги

***

Ось закінчення дороги,
Ось те місце, де помреш.
Чи втомились твої ноги?
Як же довго ти ідеш!

Ось твій час уже скінчився,
В тебе сил уже нема.
Що ж ти раптом розгубився?
Все життя пройшло дарма?

Не для тебе сонце світить,
Не тобі співає птах.
Хто тепер тебе помітить?
Ти загинеш у віках!

Не почув своєї долі,
Не побачив ти життя.
Помираючи у полі,
Проклянеш своє буття.

25.08.2003


Рецензии