Як же легко мене б ти забула

***

Як же легко мене б ти забула
Лиш за те, що я душу відкрив.
Це кохання тебе відштовхнуло,
Ти злякалась моїх почуттів.

Не моя ти, а я так ревную
До усіх, хто хоч гляне в твій бік.
Я нічого навколо не чую,
Сам себе на страждання прирік.

І жага в моїм серці незнана,
Я ніколи ще так не любив.
Ти така чарівна, незрівнянна,
Я б для тебе єдиної жив.

Але іншому ти віддаєшся.
Чи він любить тебе так, як я?
Наді мною ти просто смієшся,
Бо така, мабуть, доля моя.

Я не можу спокійно дивитись
В твої очі без болю в душі,
Я не смію тобі говорити
Про кохання і мрії свої.

Я не знаю, як буду я жити,
Я не бачу, куди мені йти.
Вже нікого мені не зустріти -
В цьому світі одна тільки ти.

Ти не скажеш мені на прощання,
Що чекатимеш зустрічі знов
І залишаться тільки питання
І моя безнадійна любов.

16.05.2003


Рецензии